Muhasebe ve Vergi Bölümü 2024 Yılı Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı
Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölüm Danışma Kurulu 2024 Yılı Toplantısı dış paydaşlarımızın katılımı ile 29 Mayıs 2024 tarihinde saat 11.30'da yüksek okulumuzun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Muhasebe ve Vergi Bölümü 2024 Yılı Danışma Kurul Toplantısına dış paydaşlarımız; Vergi Başmüfettişi/VDK E. Daire Başkanı Levent Emre, Karabük Defterdarı Nazım Kaya, KOSGEB Karabük İl Müdürü Serhat Saygın, BAKKA Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin Eren, KTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ümit Hakan Yılmaz, ATC ÜNİVERSE Kurucu Ortak/YMM Tolga Yılmaz, ATC ÜNİVERSE Kurucu Ortak/YMM Selman Yılmaz, Karabük SMMM Odası Başkanı Atakan İrken ve Karabük SMMM Odası Sekreteri Uğur Demir katıldı.

Toplantı kapsamında; müfredat üzerinde iyileştirmeye yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Özel sektörün nitelikli ara eleman ihtiyacının olduğu bu kapsamda özel sektör temsilcileri ile ileriye yönelik neler yapılabileceği istişare edildi. Topluma katkı bağlamında ortak proje, konferans, panel gibi ne tür etkinlikler yapılabileceği üzerine değerlendirmeler yapıldı.