"VERGİ ve FİNANS Fırsatlar & Riskler" başlıklı konferans gerçekleştirildi


Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanlığı tarafından organize edilen “VERGİ ve FİNANS Fırsatlar & Riskler” başlıklı konferans İşletme Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin de destekleriyle 29 Mayıs 2024 tarihinde Karabük Üniversitesi İ.İ.B.F. Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansta konuşmacı olarak Vergi Başmüfettişi/VDK E. Daire Başkanı Levent Emre, ATC ÜNİVERSE Kurucu Ortak/YMM Tolga Yılmaz ve ATC ÜNİVERSE Kurucu Ortak/YMM Selman Yılmaz yer aldı.

Konferansta Vergi Denetim Kurulu ve vergi müfettişliği mesleğinin tanıtımı ve mesleğe kabul durumları, kamu sektöründe kariyer imkanları, yeminli mali müşavirlik mesleğinin tanıtımı, vergi ve finans sektöründe iş fırsatları ve bu iş fırsatlarının değerlendirilmesi, yabancı dil becerisi gereği ve ortaya çıkardığı fırsatlara yönelik sunumlar yapıldı. Ayrıca kamu kurumlarında kariyer mesleklerde kabule yönelik öğrencilerden gelen sorular ve diğer merak edilen sorular katılımcılar tarafından yanıtlandı.

Etkinliğin sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Çepni tarafından konferansın konuşmacılarına teşekkür belgesi takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali Osman Yılmaz; “Bu süreçte bize katkılarından dolayı başta Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Elif Çepni hocamıza, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu Hocamıza ve Safranbolu Ş.Y.D. Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Erten Hocamıza teşekkür ederiz.” dedi.