Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğrencileri Geleneksel Tanışma Yemeğinde Buluştu

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri, geleneksel hale gelen tanışma yemeğinde bir araya geldi.

Öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmek, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üst sınıflarla kaynaşmasını sağlamak ve birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlenen yemeğe; Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsa Uğur, Öğr. Gör. Adnan Çetinkaya, Öğr. Gör. Hayrettin Telli ve Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Emre Con da katıldı.

Samimi ve keyifli bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, akademik personelle bir araya gelerek sohbet etme ve birbirlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Öğrencilerimizin sosyal ilişkilerini geliştirmelerine ve yüksekokulumuza aidiyet duygularını güçlendirmelerine katkı sağlayan geleneksel tanışma yemeği, güzel anılarla sona erdi.

Etkinlikten Fotoğraflar