Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Uygulama Mutfağı Açıldı.

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından oluşturulan Turizm ve Otel İşletmeciliği Uygulama Atölyesinin açılışını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık gerçekleştirdi.

Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Karabük Üniversitesi Safranbolu Şefik Yılmaz Dizdar Meslek Yüksekokulunda oluşturulan Turizm ve Otel İşletmeciliği Uygulama Atölyesinin açılış törenine Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz, Prof. Dr. Elif Çepni ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Şefik Yılmaz Dizdar MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatma Erten, Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muammer Dumaner, akademisyenler ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, açılışı yapılan Turizm ve Otel İşletmeciliği Uygulama Atölyesi hakkında bilgiler aldı.


KBÜ Rektörü Kırışık, atölyenin açılışına sunduğu katkılardan dolayı Safranbolu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Dumaner’e teşekkür belgesi verdi.

Açılış akademik teşvik listesine giren Şefik Yılmaz Dizdar MYO akademisyenlerine teşekkür belgesinin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Açılışa ait görüntüler için tıklayınız.